Unikt samarbeid med Toppfotball Kvinner

Manpower og Toppfotball Kvinner har en unik samarbeidsavtale som skal bidra til at flere fotballspillere kan satse samtidig som de får muligheten til et tilpasset arbeids- og utdanningsløp.

Utfordringer med å kombinere karriere og toppfotball fører til at mange kvinner i norsk toppfotball slutter for tidlig. Manpower og Toppfotball Kvinner har derfor inngått en unik samarbeidsavtale hvor vi gjennom et nytt karriereprogram fra Manpower skal endre på dette. Vi skal sammen løfte norsk kvinnefotball til internasjonale høyder – og sette norsk næringsliv i kontakt med noen av Norges fremste idrettsutøvere. 

Målsetning – kombinere fotballkarrieren med jobb eller studier

En av de største utfordringene til kvinnefotballen er at begrenset økonomi gjør det vanskelig for spillerne å satse på idretten sin. Bare de færreste kan leve av å spille fotball, og inntektene er sjeldent tilstrekkelig for å kunne ivareta utøvernes langsiktige behov for en finansiell og karrieremessig grunnmur. Intensjonen bak avtalen med Toppfotball Kvinner er at Manpower skal bidra til å øke gjennomsnittsalderen i norsk toppfotball slik at fotballen utvikles og Norge hevder seg internasjonalt.

Tilgang på topp motiverte og ressurssterke elitespillere 

Manpower har med denne avtalen tilgang til topp motiverte, målrettede, strukturerte og ressurssterke personer. Fotballjentene bidrar til en helt ny tilførselskanal av kompetanse som vi er sikre på at våre kunder vil synes det er meget interessante å komme i kontakt med. 

Karriereveiledning fra våre karriereagenter

I vårt karriereprogram får deltakeren individuell karriereveiledning og mulighet for en tilrettelagt hverdag som skal sikre spillerne satsing på topplan ved siden av jobb/studier. Dette programmet organiseres ved at det på Manpowers kontorer i 7 byer (Oslo, Stavanger, Bergen, Haugesund, Trondheim, Bodø og Tromsø) etableres egne karriereagenter. Disse agentene skal kartlegge den enkelte spillers kompetanser og preferanser og bistå hver enkelt med å ta nødvendige valg for en parallell karriere. 

Ønsker din bedrift tilgang til fleksibel arbeidskraft og topp motiverte personer? Ta kontakt med oss for å høre mer om samarbeidet vi har med Toppfotball Kvinner og hvordan dere kan være med på den spennende reisen!