Om Manpower

Manpower er ledende i Norge og verden innen bemanningsløsninger.

Velkommen til Manpower! Vi er representert med kontorer over hele landet, så du kan være trygg på at vi finner de rette kandidatene til deg, uansett hvor du befinner deg.

Manpower er Norges ledende rekrutterings- og bemanningsselskap. Etter 50 år på det norske markedet har vi god oversikt og kompetanse innen bemanningsbransjen. Vi er representert med kontorer over hele landet og våre mer enn 200 bemanningskonsulenter har dyptgripende innsikt i arbeidsmarkedet - lokalt, regionalt og nasjonalt. Det gjør at du som arbeidsgiver kan være trygg på at vi vil finne de rette kandidatene for deg.

Blant selskapene som bruker oss finner du idag blant annet Statoil Hydro, Gjensidige,Telenor, Nordea og Lindorff. Vi leverer bemanning på alle nivåer, og innenfor de aller fleste bransjer og fagområder. Din suksess er vår suksess. Derfor bruker vi tid og krefter på å sette oss inn i dine suksessfaktorer. Hvert år intervjuer vi opp mot 100 000 kandidater og vi har metoder som gjør oss trygge på at du får de beste medarbeiderne - og resultatene gjennom oss. 

Vi ønsker deg velkommen til Manpower!