Vikar ble konserndirektør i Norges største bemanningsselskap

Vikar ble konserndirektør i Norges største bemanningsselskap

Sølvi Spilde Monsen fra Bergen er ansatt som ny konserndirektør i bemanningsselskapet Manpower. Hun får ansvaret for 30 kontorer, rundt 20.000 utleide medarbeidere på årsbasis og en omsetning på 2,5 mrd kroner.

Spilde Monsen har jobbet i Manpower i over 25 år og har hatt ulike lederposisjoner i selskapet. Nå overtar hun som konserndirektør etter Thor Bendik Weider.

- Jeg begynte som vikar innen olje og gass for Manpower i 1985, og har gjort det meste i bedriften siden den gangen. Jeg syns dette er en veldig spennende utfordring og gleder meg til å videreutvikle en flott organisasjon. Samtidig vet jeg godt hva jeg går til og kjenner organisasjonen, bransjen og kundene godt, sier Sølvi Spilde Monsen.

Hun beholder basen i Bergen, men ønsker å være mye på farten og jobbe tett med Manpowers lokasjoner og kontorer i Norge.

Spilde Monsen er utdannet innen økonomi, organisasjon og ledelse, og har tidligere vært administrerende direktør i PLUSreiser. Hun har en rekke styreverv innen energi, design og varehandel.

Manpower var det første bemanningsselskapet som etablerte seg i Norge i 1965, og er en del av ManpowerGroup som globalt er representert i mer enn 80 land.


Konsernsjef Maalfrid Brath i ManpowerGroup Norge er svært fornøyd med den nye konserndirektøren.

- Jeg er svært stolt over at Sølvi takket ja til jobben. Vi har fått den beste til å utvikle Manpower i Norge videre, sier Maalfrid Brath.

Fakta om Manpower

•  Etablert i Norge i 1965

•  Største bemanningsbyrået i Norge

•  Representert med 30 kontorer

•  6000 medarbeidere i oppdrag daglig

•  4000 rekrutteringer til faste stillinger

•  20.000 medarbeidere utleid i året

For mer informasjon, kontakt:

Sven Fossum, informasjonssjef i ManpowerGroup.

Telefon: 930 24 314, epost: sven.fossum@manpowergroup.com