​Manpower kårer Norges beste kollega!

​Manpower kårer Norges beste kollega!

Manpower skal i samarbeid med P4 kåre Norges beste kollega. Vi ønsker å finne Norges mest kompetente, positive, engasjerte og inkluderende kollega som gir det lille ekstra. Med andre ord: kollegaen med x-faktor! Konkurransen starter på P4 mandag 28. mars, og varer frem til 15. april.

Undersøkelser viser at arbeidsglede og engasjement påvirker produktivitet. Med en normalarbeidsuke på 37,5 timer bruker vi mye tid sammen med kollegaer. Et godt arbeidsmiljø er dermed bra både for trivsel og produktivitet. Og det er bestandig noen på en arbeidsplass som er flinkere enn andre til å sørge for et godt miljø.

Vi ønsker derfor å hedre alle de gode kollegaene rundt omkring i Norge. I samarbeid med P4 søker vi etter Norges beste kollega. Personen som i tillegg til å være faglig kompetent, bidrar med det lille ekstra på arbeidsplassen og er med på å skape et godt arbeidsmiljø.

– Vi vet hvor viktig det er med gode kollegaer, og jobber hver dag med å levere rett person, på rett plass til rett tid. I Manpower er vi heldig som har så mange flotte medarbeidere som gjør en uvurderlig jobb ute hos våre kunder hver dag, sier Sølvi Spilde Monsen, konserndirektør i Manpower.

I uke 14 og 15 kan du lytte til P4 og programmet Arbeidsuka med Michael Andreassen. Sammen med sine kjendisvikarer Håvard Lilleheie og Sigurd Sollien vil han blant annet snakke med finalistene og dem som har nominert gode kolleger. Fredag 15. april kåres vinneren.

Kjenner du Norges beste kollega? Du kan nominere din gode kollega i konkurransen på manpower.no eller p4.no via skjemaet på siden.

– Norges beste kollega gjør en forskjell på arbeidsplassen, faglig og sosialt. Vi ser etter kollegaen som har den rette kompetansen og holdningen, og som bidrar med det lille ekstra, sier Spilde Monsen.

Får en bonus på 25 000 kr! Fredag 15. april overraskes vinneren av Sigurd Sollien med kake og en bonus på hele 25.000 kr som kan benyttes etter eget ønske.

– Vi ønsker at vinneren skal bli satt ekstra pris på og vedkommende vil få en bonus på hele 25. 000 kr for sin innsats på arbeidsplassen både faglig og sosialt, sier Spilde Monsen.

For mer informasjon:
Sven Fossum, informasjonssjef i ManpowerGroup.
Tlf. 930 24 314
E-post: sven.fossum@manpowergroup.no