Jakter på Norges beste vikar

Jakter på Norges beste vikar

Noen gjør karriere av det, men for de fleste er det en god inngangsport til arbeidslivet. Nå ønsker Manpower å løfte vikarene og vise hvilken viktig ressurs de er i arbeidslivet.

Fra og med 11. september kan du foreslå din kandidat i konkurransen om å bli Norges beste vikar. Kampanjen er et ledd i Manpowers ønske om å hedre alle vikarene som hver dag bidrar til at arbeidsplasser landet rundt får tilført nødvendig kompetanse.

 – Midlertidig arbeidskraft er nødvendig, og mange virksomheter ville hatt store problemer uten dyktige vikarer. Vi ønsker nå å gi vikarene ekstra oppmerksomhet for det viktige arbeidet de gjør gjennom jakten på Norges beste vikar, sier konserndirektør Thor Bendik Weider i Manpower.

Pålitelig, positiv og fleksibel
Vikarer utgjør cirka 10 prosent av arbeidsstyrken i Norge. Hver tredje vikar er mellom 25 og 34 år. De fleste norske arbeidsplasser trenger vikarer i perioder, ofte i forbindelse med sykdom, permisjon, ferie eller ved midlertidige behov.

– Norges beste vikar er en medarbeider som gjør en forskjell på arbeidsplassen, enten faglig eller sosialt. Han eller hun er pålitelig, positiv og fleksibel – tre kjennetegn som gjelder alle gode vikarer, sier Thor Bendik Weider.

Vinner tur til New York
Konkurransen om å bli Norges beste vikar starter 11. september og vinneren kåres i slutten av oktober. Det er ingen betingelse om at vikaren må jobbe for Manpower – alle som jobber som vikarer kan delta.

– Vi mener de mange tusen som jobber som vikarer hver eneste dag fortjener mer positiv oppmerksomhet for det arbeidet de gjør. Dette er grunnen til at vi ønsker å kåre Norges beste vikar, sier konserndirektøren.

Vinneren får en tur for to til New York, og den som nominerer vinneren får en iPad.

Slik foreslår du din kandidat:

–        Besøk www.facebook.com/ManpowerNorge, eller foreslå kandidater på manpower.no

–        Oppgi eget navn, vikarens navn og skriv en kort begrunnelse for hvorfor du mener din kandidat bør vinne