ManpowerGroup Forum 11. des. - Hvordan kan du og dine ansatte sikre virksomheten mot cyberangrep?

ManpowerGroup Forum 11. des. - Hvordan kan du og dine ansatte sikre virksomheten mot cyberangrep?

Velkommen til ManpowerGroup Forum i Oslo Konserthus 11. desember. Tema denne gangen er:

Hvordan kan du og dine ansatte sikre virksomheten mot cyberangrep?

Vi inviterer til ManpowerGroup Forum og vil denne gang sette fokus på cybertrusler og cybersikkerhet. Alle ansatte er ansvarlige for at IT-sikkerhet blir tatt på alvor. Konsekvensene om vi ikke gjør det, kan være katastrofale. Målet er å gi deg og din virksomhet en bedre oversikt over de digitale truslene som finnes, og hvordan du og dine kolleger kan sikre dere mot datakriminalitet. Vi vil også se på hvilken juridisk risiko manglende cybersikkerhet innebærer.

Vi har denne gangen invitert Bjarte Malmedal i Experis Cybersecurity. Bjarte har bakgrunn fra Forsvaret og Norsk senter for informasjonssikring, og han vil snakke om hvilke trusler myndighetene og ekspertene mener er mest alvorlige for små og mellomstore virksomheter. Han vil også gi noen gode råd om hva som kan gjøres for å unngå dem.

I tillegg vil advokat og partner i Advokatfirmaet Ræder, Vebjørn Søndersrød, snakke om hva som kan bli konsekvensen av at en virksomhet har manglende kompetanse og rutiner for å oppdage datakriminalitet. Han tar også for seg relevante regelverk og risikovurderinger.

Det vil også bli rikelig med anledning til spørsmål fra salen.

I tillegg vil ManpowerGroups konsernsjef, Maalfrid Brath, presentere resultatene fra ManpowerGroups siste arbeidsmarkedsbarometer.

Sted: Oslo Konserthus, Munkedamsveien 14, Oslo
Tid: Onsdag 11. desember kl 08.30-10.00 (Registrering og enkel frokostservering fra kl 08.00)

Meld deg på her!