Frokostmøte: Hvordan lede unge arbeidstakere?

Frokostmøte: Hvordan lede unge arbeidstakere?

Vi har gleden av å invitere til et nytt ManpowerGroup Forum 10. september, klokken 08.30 i Oslo Konserthus. Foredragsholder denne gangen er Ole Petter Nyhaug, en av Norges fremste trendeksperter. En av Ole Petters spesialområder er innsikt i ungdom og deres valg av yrke og utdanning. Tema vil være "Hvordan lede unge arbeidstakere". I tillegg vil konsernsjef i ManpowerGroup Maalfrid Brath presentere tall fra siste MEOS.

MELD DEG PÅ HER!

Foredrag: Generasjon Y er allerede godt etablert i arbeidslivet. Generasjon Z er på full fart inn. Der treffer de ofte ledere fra generasjon X. Disse lederne har av og til problemer med å forstå sine yngre ansatte. Om de ikke er fra forskjellige planeter, så deler de i hvert fall ikke de samme verdiene, de har ikke de samme holdningene og de lar seg motivere av helt forskjellige ting.

På ManpowerGroup Forum setter vi fokus på ledelse av unge arbeidstakere. Vi har engasjert Ole Petter Nyhaug, en av Norges fremste trendeksperter, for å lære å forstå de unge arbeidstakerne bedre:
- Hva engasjerer dem?
- Hva slags oppgaver trives de med?
- Hva slags holdninger har de?
- Hvordan skal de følges opp?
- Hva forventer de av sin leder og arbeidsgiver?

MEOS Q4, 2015. I tillegg vil ManpowerGroups konsernsjef, Maalfrid Brath, gjennomgå tallene fra ManpowerGroups internasjonale arbeidsmarkedsbarometer for fjerde kvartal 2015.

Ole Petter Nyhaug
Ole Petter Nyhaug er en anerkjent foredragsholder på konferanser i inn- og utland. En av Ole Petters spesialområder er innsikt i ungdom og deres valg av yrke og utdanning, noe han har jobbet med i mange sammenhenger på oppdrag fra alt fra NHO, LO og Kunnskaps-departementet til bedrifter, organisasjoner og utdanningsinstitusjoner. Han er i dag medeier i analyse- og rådgivnings-selskapet Opinion. Ole Petter er en av svært få nordmenn som har vært rådgiver og analytiker på globalt nivå hos kjente merkevarer som Coca-Cola, Audi, IKEA, Heineken, Unilever, Vodafone, Telefonica og Phillips.