ManpowerGroup

ManpowerGroup hjelper både små og store bedrifter med bemanningsspørsmål i alle bransjer. Selskapet består av varemerkene Manpower, Experis, Jefferson Wells, Talent Solutions og Right Management.

ManpowerGroup hjelper både små og store bedrifter med bemanning. Vi rekrutterer til både faste stillinger og vikariater.

ManpowerGroup™ er verdensledende innen Innovative Workforce Solutions. Vi forener menneskers potensial med virksomheters ambisjoner. Under våre varemerker Jefferson Wells, Experis, Manpower, Right Management og Talent Solutions hjelper vi både små og store virksomheter i mange ulike bransjer.

Vi finnes i mer en 80 land. Gjennom global innsikt og lokal ekspertise er vi med på å øke våre kunders fremgang. Gjennom vår rolle i Norge genererer vi ca 45 000 jobber hvert år. Vi er landsdekkende og har over 8000 medarbeidere i jobb daglig.

Kvalitets- og miljøsertifisert
Kvalitet er viktig for oss i ManpowerGroup™. Siden 1996 har vi vært  ISO 9001- sertifisert og vi arbeider stadig med å utvikle og forbedre vårt selskap til nytte for våre kunder, kandidater og medarbeidere. 

Arbeid med mennesker
Vi har utviklet et unikt konsept for opplæring og videreutvikling av våre medarbeidere. Våre prosesser og måten vi lærer opp, utvikler og trener våre medarbeidere innen deres respektive ekspertområder kombineres med strukturert kvalitetsarbeid. Målet er at vi skal levere samme høye kvalitet og effektivitet hver gang.  

Interne og eksterne tilfredshetsundersøkelser  - en veiviser
Vi legger stor vekt på å analysere våre kunders behov og kravspesifikasjoner. Vi følger regelmessig opp våre kunder, kandidater og medarbeidere gjennom interne og eksterne kvalitetsrevisjoner og tilfredshetsundersøkelser. Det gir oss utfyllende kunnskap om opplevelsen av oss som leverandør og arbeidsgiver.

Klikk på selskapet for å lese mer:

Experis

Jefferson Wells

Right Management

Talent Solutions 

Manpower Framnæs Installasjon AS