Manpower - din samarbeidspartner når du skal rekruttere til faste stillinger

3 av 10 norske bedrifter oppgir at de har problemer med å finne menneskene de trenger for å utvikle sin virksomhet. Kundene til Manpower er sikret kompetansen de trenger, når de trenger den. Våre prosesser og metoder er markedsledende og sertifiserte, og vi har vært eksperten på det norske arbeidsmarkedet siden 1965.

Din suksess er vår suksess. Så enkelt er det. Derfor bruker vi tid og krefter på å sette oss inn i dine suksessfaktorer. Vi intervjuer flere tusen kandidater hvert år og har metoder som gjør oss trygge på at du får den rette kandidaten for deg og din virksomhet. Vår kvalitetsgaranti sikrer våre leveranser.

En velprøvd og strukturert rekrutteringsmetodikk med omfattende intervjuer, DNV GL-sertifiserte testverktøy samt detaljert referansekontroll inngår som sentrale elementer  i vår rekrutteringsprosess.

Hele eller deler av prosessen

Du bestemmer selv hvor stor del av prosessen du ønsker hjelp til. Vi kan gjennomføre hele eller deler av ansettelsesprosessen for deg. Noen kunder ønsker at vi skal gjøre alt fra annonsering, screening, utvelgelse og intervju, mens andre kun ønsker at vi skal sortere innkomne søknader.

Er du på jakt etter din neste medarbeider? Send oss en henvendelse, så vil vi kontakte deg innen kort tid.