Traff blink på fast ansettelse

Erling Høyer pettersenTromsø Kommunale Pensjonskasse var på jakt etter en rådgiver til fast stilling. – Manpower traff blink, sier administrerende direktør Erling Høyer-Pettersen.

For ett år siden slo Manpower ut forhåndsfavoritten i et anbud da Tromsø Kommunale Pensjonskasse ønsket hjelp til å rekruttere en forsikringsrådgiver til fast stilling.

– Alle tre kandidatene leverte gode tilbud, men Manpower skilte seg ut ved å vise tydelig at de ønsket pensjonskassen som kunde, sier administrerende direktør Erling Høyer-Pettersen.

Høyer-Pettersen er full av lovord om både prosessen med Manpower og sin nye kollega. Han mener bruk av hjelp til faste ansettelser profesjonaliserer rekrutteringsprosessen.

 – For meg var den viktigste fordelen å ha hjelp til å organisere en del av det administrative. I tillegg kunne jeg være sikker på at rekrutteringen ble gjennomført ved et velprøvd opplegg for intervju og testing, sier Høyer-Pettersen.

Direktøren sier han gjerne velger Manpower igjen. Hjelp til fast ansettelse er spesielt verdifullt i rekruttering av spesialiststillinger og lederstillinger, mener han. Der kan man ikke bare se på de formelle kvalifikasjonene, personlighet spiller også en stor rolle.

 – Den som rekrutterer må være serviceinnstilt og kompetent nok til å forstå hvilke kandidater som er relevante for jobben. Dette traff Manpower godt på, sier Høyer-Pettersen.