Førskolelærer vikar

Å bruke en vikar som skal jobbe med barn handler om å være trygg. Ikke bare på at du virkelig får en førskolelærer vikar når du trenger det, men også på at denne førskolelærer vikaren har de nødvendige kvalifikasjoner og holdninger som kreves til å løse jobben og jobbe med barn og unge. Innenfor undervisning og barnehage finner du kompetansen du er på utkikk etter hos oss, enten du trenger noen for fast ansettelse eller har et vikarbehov i en kortere eller lengre periode. 

Vi i Manpower hjelper deg å dekke dine behov når du har har økt behov nye førskolelærere i fast stilling, eller førskolelærer vikar i kortere eller lengre perioder. Våre grundige prosesser sikrer deg førskolelærer vikarer som tilfredsstiller alle nasjonale kompetansekrav, reelle som formelle. 

Vi er ikke det eneste vikarbyrået som formidler vikariater og faste stillinger for førskolelærere. Men Manpower som vikarbyrå formidler flere jobber i Norge enn de fleste av våre konkurrenter. Derfor stilles det også ekstra høye krav til at vi som vikarbyrå jobber på en etisk forsvarlig måte. Hver dag skal vi leve opp til en høy standard, både for deg som er på jakt etter en førskolelærer vikar og for alle som arbeider gjennom Manpower.

Vi har flere medarbeidere innenfor undervisning og barnehage, med kompetansen som kreves for å jobbe med barn og unge. Vi hjelper deg både med rekruttering til faste stillinger eller ved vikarbehov ved sykdom eller ferieavvikling. Ta kontakt med oss, og våre spesialister vil hjelpe deg å finne den riktige førskolelæreren for din avdeling.