Unikt samarbeid med Toppfotball Kvinner

Manpower og Toppfotball Kvinner har en unik samarbeidsavtale. Gjennom avtalen får alle spillere i toppserien og 1. divisjon tilgang til en egen karriererådgiver i Manpower, som bistår gjennom de ulike fasene i karrieren.

Emilia Manpower

Målsetning - kombinere fotball med jobb og studier

Utfordringer med å kombinere karriere og toppfotball i en hektisk hverdag, fører til at mange kvinner i norsk toppfotball slutter for tidlig. I en undersøkelse gjennomført av NISO i mai 2019, svarte over 80 % av de spurte spillerne at de opplever det krevende å kombinere fotball med jobb og studier. Gjennom vårt samarbeid skal vi endre på dette.

Unik mulighet - karrieresamtale med Manpower

Enten du er en ny eller etablert spiller, hjelper Manpower deg med å ta gode beslutninger om kombinasjonen av toppidrett og fremtidig karriere.

Kombinere fotball med jobb og studier

En av de største utfordringene til kvinnefotballen er at begrenset økonomi gjør det vanskelig å satse på idretten sin. Bare de færreste kan leve av å spille fotball, og inntektene er sjeldent tilstrekkelig for å kunne ivareta langsiktige behov for en finansiell og karrieremessig grunnmur. Gjennom vår samarbeidsavtale tilbys alle kvinner i toppserien og 1. divisjon over hele landet, karriereveiledning slik at de kan ta kvalifiserte valg i forhold til parallelle karriereløp. Målet er at samarbeidet mellom Manpower og Toppfotball Kvinner skal gjøre det mulig for kvinner og holde på lengre på toppnivå, og på denne måten heve nivået på idretten slik at norsk fotball beholder konkurransekraften på kvinnesiden.

Karriereveiledning fra våre karriereagenter

Gjennom karrieresamtaler lager du og din karriereagent en karriereplan som lar deg kombinere jobb og utdanning med hverdagen som toppidrettsutøver. Våre karriereagenter kartlegger din kompetanse og preferanse, og bistår deg med å ta de riktig valgene for en parallell karriere. Slik kan du utnytte ditt potensial i arbeidslivet og som idrettsutøver både på klubb- og landslag. 

Kontakt oss for en uforpliktende karrieresamtale

Manpower ønsker å hjelpe den enkelte spiller med å ta gode beslutninger i forhold til kombinasjonen toppidrett og fremtidig karriere, slik at man kan sette søkelys på å bli en best mulig fotballspiller.

Ta kontakt med oss her, så hører du fra en av våre karriereagenter slik at dere kan avtale en uforpliktende karrieresamtale. Send oss navn, kontaktinformasjon og klubb.

Fikk muligheten via Manpower

Se noen av spillerne dele sine erfaringer med samarbeidet mellom Toppfotball Kvinner og Manpower.

Fotballspiller fra Røa00:01:49Kombinere fotball med studier og jobb
Kristin Haugstad00:02:01Fikk jobb via Manpower