Hva med en karriere innen salg eller logistikk?

Vi har to spennende karriereprogram for deg som vil lære mer om salg eller logistikk.

Karriere innen salg

Jobber du med salg i dag eller ønsker å starte en karriere innen salg? Som de første i Norge har vi etablert et karriereprogram som tar deg et langt skritt videre. Programmet vil gjøre deg ettertraktet til spennende jobber i ledende selskaper. Uavhengig av hva slags jobb du har eller hvilket nivå du jobber på, er salg noe du vil ha nytte av. Med utgangspunkt i dine karriereønsker legger vi sammen opp et løp som hjelper deg til å komme i posisjon for dine fremtidige jobbønsker.

Ved siden av fast jobb i et av våre salgsteam deltar du i et karriereprogram som består av 7 moduler. Her jobber vi med å knytte din nåværende prestasjon og utvikling opp mot fremtidige karriereønsker. Gjennom programmet får du hjelp av profesjonelle coacher fra Right Management til å lykkes med din personlige utvikling og i rollen som selger. Etter gjennomført program blir du sertifisert salgsrådgiver, men det er din innsats i programmet som avgjør hvilke muligheter som åpner seg.

Klikk på linken for å lære mer om eller søke på karriereprogrammet >

 

Logistikktrainee – et yrkesrettet traineeprogram med fagskolepoeng

Som det første i sitt slag tilbyr vi nå en unik yrkesrettet utdannelse innenfor logistikk, hvor man kombinerer teori med praktisk arbeid.

Utdannelsen er et samarbeid mellom Marked Gruppen AS, Treider Fagskole og ManpowerGroup Solutions. Du får relevant arbeidspraksis parallelt med et modulbasert utdanningsløp som gir fagskolepoeng.

Klikk på linken for å lære mer om eller søke traineeprogrammet innen logistikk >

 

Se hva deltagere i salgskarriereprogrammet sier: