Media og markedsføring

En dynamisk bransje

Jobb innen Media og Markedsføring
Ønsker du en karriere innen salg og markedsføring? Vi rekrutterer til alle nivå. Enten du er under utdannelse, nyutdannet eller har flere års erfaring kan det være at vi har den rette jobben for deg. Våre kunder er alt fra store globale selskaper til mindre selskaper. 

Fast eller midlertidlig ansettelse 
Vi har flere varierte oppdrag, av både kortere og lengre varighet. Vi rekrutterer også til lengre engasjementer og faste stillinger. I denne bransjen er det også mange jobber man har muligheten til å jobbe deltid.

Manpower søker deg som har kompetanse innen markedsføring og media.Kompetanse
Manpower trenger deg med kompetanse innen markedsføring og media. Fellesnevneren for faget er kommunikasjon. Bransjen utvikler seg stadig, og derfor er det du som arbeider i bransjen som fortløpende former hverdagen.

Vi har behov for:
Innen media og markedsføring er det mange ulike muligheter.Vi kan tilby et bredt spekter av stillinger innen media, markedsføring og kommunikasjon.

Vi har behov for deg med kompetanse innen faget:

Kommunikasjonsrådgiver, informasjonsmedarbeider, informasjonssjef, journalist, markedskordinator, markedskonsulent, markedsassistent, kommunikasjonssjef, eventmedarbeider, SEM Spesialist, Brand Manager, medierådgiver, markedsanalytiker


Se våre ledige stillinger innen media og markedsføring.