Kontor og administrasjon

Nøkkelrollene i en virksomhet

Vi i Manpower hjelper deg å finne en stilling innen kontor og administrasjon som passer perfekt for deg, enten du er nyutdannet eller har lang arbeidserfaring.

Jobb innen kontor og administrasjon
Kontor og administrasjon er viktig i enhver bedrift. Denne typen arbeid er avgjørende for å sikre optimal drift. Enten du har lang arbeidserfaring, er nyutdannet eller er på jakt etter din første jobb innenfor denne bransjen - vi finner stillingen som passer for deg. Innen kontor og administrason blir det lagt vekt på om du er en person som kan det å jobbe strukturert og effektivt, samtidig som du sjonglerer på flere oppgaver samtidig. Du burde også ha gode datakunnskaper, samtidig kunne utrykke deg godt både muntlig og skriftlig.
 
Fast eller midlertidig ansettelse 
Vi har flere varierte oppdrag, av både kortere og lengre varighet. Vi rekrutterer også til lengre engasjementer og faste stillinger. I denne bransjen er det også mange jobber man har muligheten til å jobbe deltid. 

Vi har behov for medarbeidere med kompetanse innenfor:
Administrative dataprogrammer og verktøy, prosjektarbeid, f.eks. ledelse, økonomi, arkiv, outsourcing av støttefunksjoner som sentralbord, resepsjon og post.

Arbeidsområder:
Sentralbord/resepsjon, arkiv/post, sekretærer med spesialområder;
juss, personal, prosjekt, salg, markedsføring, språk mm., webdesign/grafiske oppgaver, dokumentkontroll, contact senter, kundeservice/ordremottak, registrering, oversettelse.

Høyere stillinger:
Administrasjonssjef, prosjektleder, HR- og personalsjef

Vi hjelper deg å bygge karriere innenfor kontor og administrasjon!