Salg og service

Å være riktig bemannet til enhver tid vil være avgjørende i en stadig tøffere konkurransesituasjon.

I Manpower har vi konsulenter med lang erfaring og omfattende kunnskap fra salg, service og varehandel. En god selger bidrar til positiv vekst for bedriften og er avgjørende for om man oppnår de resulatene man ønsker. Innenfor salg og servicen finner du kompetansen som kreves for å hjelpe din bedrift å nå sine mål.

Manpower har konsulenter med mange års erfaring og stor kunnskap om salg, service og varehandel. Vi skaffer medarbeidere som tilfredsstiller alle krav i forhold til fleksibilitet, bakgrunn og kompetanse og kan hjelpe deg å utarbeide de beste løsningene for din virksomhet. Med de beste salgstalentene med på laget, blir veien til målene dine kortere. 

Manpower har medarbeidere med kompetanse innenfor: 

 

Manpower har blant annet kompetente medarbeidere til oppdrag som: 
Butikkledere/butikksjefer, salgssjefer, butikkmedarbeidere, salgsfremmere, service- og salgmedarbeidere, salgskonsulenter og kundesentermedarbeidere.

En god selger bidrar til positiv vekst for bedriften og er avgjørende for om man oppnår de resulatene man ønsker. Manpower har konsulenter med mange års erfaring og stor kunnskap om salg, service og varehandel. Vi skaffer medarbeidere som tilfredsstiller alle krav i forhold til fleksibilitet, bakgrunn og kompetanse, og kan hjelpe deg med de beste løsningene for din virksomhet.

Vi tilbyr blant annet:
Butikkledere/butikksjefer, salgssjefer, butikkmedarbeidere, salgsfremmere, service- og salgmedarbeidere, salgskonsulenter og kundesentermedarbeidere.

Vi dekker dine akutte eller strategiske behov:

Vi har flere medarbediere innenfor salg og service, på ulike nivåer og med ulik kompetanse. Ta kontakt med oss, og våre spesialister hjelper deg å finne den løsningen som dekker dine behov på best mulig måte.